Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Yunanistan Yangın - Yunanistan Da Buyuk Yangin Son Dakika Dunya Haberleri : Söndürme çalışmaları hızla devam ederken yetkililer hava koşullarının umut verici olduğunu açıkladı.

Yunanistan Yangın - Yunanistan Da Buyuk Yangin Son Dakika Dunya Haberleri : Söndürme çalışmaları hızla devam ederken yetkililer hava koşullarının umut verici olduğunu açıkladı.. Yunanistan'da başkent atina'nın ve çevresinin 'çok yüksek yangın riski' altın odluğu duyruldu. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölenlerin sayısı 83'ye yükseldi. Yunanistan'da son 24 saatte sıcak hava dalgası ve kuvvetli rüzgarların da etkisiyle toplam 58 orman yangını çıktı. Yunanistan sivil koruma genel sekreterliği, 22 temmuz perşembe günü yangın çıkma riskinin çok yüksek olduğu bölgelerin haritasını yayınladı. Yunanistan'ın sisam adası'nda geçtiğimiz günlerde yangın çıkmıştı.

Yunanistan'ın başkenti atina'nın yaklaşık 25 kilometre kuzeydoğusunda bulunan penteli'de, ormanlık alanda yangın çıktı. Yunanistan'da binlerce dönüm ormanlık alan kül oldu. Yunanistan sivil koruma genel sekreterliği'nin yayınladığı yangın riski haritasına göre 2 ağustos pazartesi günü için batı trakya genelinde yangın riski taşıyan alanlar bulunuyor. Türkiye'deki yangın kabusu devam ederken yunanistan'ın türkiye'ye yardım için itfaiye uçağı göndermeye hazır olduğu ancak türkiye'den yanıt alamadığı iddiası yalanlandı. Sıcaklıların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu açıklandı.

Yunanistan In 12 Binden Fazla Multecinin Kaldigi Kampta Yangin
Yunanistan In 12 Binden Fazla Multecinin Kaldigi Kampta Yangin from ilkha.com
Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan 'da, 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu duyuruldu. Yunanistan'da dört gün önce çıkan yangın söndürülemiyor. Yunanistan örneğini vermemin sebebi, elbette ekşi sözlüğün her köşesine çöreklenen, yönetiminin. Yunanistan'ın kefalonya adasında çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla büyürken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için çetin bir mücadele veriyorlar. Söndürme çalışmaları hızla devam ederken yetkililer hava koşullarının umut verici olduğunu açıkladı. İtfaiye ekipleri ve gönüllüler yangını söndürmeye. Yunanistan'daki yangın faciasının sebebi belli oldu. Sivil koruma genel sekreterliği'inin 112 hattından pasra, kremmidi, markopulos, katelios ve kato katelyos köyleri sakinlerine teyakkuzda olmaları, her an.

#yunanistan 'da 58 farklı noktada orman yangını çıktı.

Yunanistan'da çıkan orman yangınında çok sayıda ev ve manastır hasar gördü. Yunanistan'da son 24 saatte sıcak hava dalgası ve kuvvetli rüzgarların da etkisiyle toplam 58 orman yangını çıktı. Sivil koruma genel sekreterliği'nin bugün için artan oranda yangın riski gördüğü alanlardan biri de rodop i̇li. Söndürme çalışmaları hızla devam ederken yetkililer hava koşullarının umut verici olduğunu açıkladı. Yunanistan'ın paros adasında 27 haziran pazar günü kostos köyüne yakın çayırda çıkan yangın bölge halkını ve yetkilileri korkuttu. Yunanistan sivil koruma genel sekreterliği, 22 temmuz perşembe günü yangın çıkma riskinin çok yüksek olduğu bölgelerin haritasını yayınladı. Türkiye'deki yangın felaketini yakından izleyen ülkelerin arasında bulunan yunanistan, türkiye'ye itfaiye uçağı göndermeye hazır olduklarını, ancak buna olumlu bir yanıt. Aynı şekilde yunanistan'da bir günde 40'dan fazla yangın çıktığı söyleniyor. Öte yandan yunanistan'da da türkiye'de olduğu gibi elektrik kesintileri konusunda alarma geçildiği öğrenildi. Yunanistan'ın başkenti atina'nın yaklaşık 25 kilometre kuzeydoğusunda bulunan penteli'de, ormanlık alanda yangın çıktı. Yunanistan'da başkent atina yakınlarındaki dionisos belediyesine bağlı stamata bölgesinde ormanlık alanda öğle saatlerinde yangın çıktı. 58 yangın işte türkiye'de 100 küsür. Vatandaşı koruma bakanlığı'nın sivil koruma genel sekreterliği sitesinde (www.civilprotection.gr) yayınlanan rapora göre yangın riski çok yüksek 5 bölge şöyle sıralanıyor:

58 noktada yangın çıktı, beş köy boşaltıldıtürkiye'nin ardından yunanistan'da da orman yangınları yaşanıyo. Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da da 58 noktada yangın çıktı, beş köy boşaltıldı. Yunanistan'da yangın alarmı güneydoğu avrupa'da sıcak hava dalgası etkisini sürdürürken, yunanistan'da 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu açıklandı. Yunanistan'da dün ve bugün onlarca yangın çıkmış, söndürme çalışmaları: Türkiye'de son bir hafta içerisinde 112 noktada çıkan yangının 107'si söndürüldü, 5'i ise devam ediyor.

Yunanistan Daki Yangin Faciasi Ile Ilgili Yeni Goruntuler Ortaya Cikti Ntv
Yunanistan Daki Yangin Faciasi Ile Ilgili Yeni Goruntuler Ortaya Cikti Ntv from cdn1.ntv.com.tr
Yunanistan'da geçen hafta itibariyle 58 yangın çıkmış, i̇talya'da 299 yangın çıkmış, yunanistan'ın yüzölçümü türkiye'nin 6'da biri kadar. Sivil koruma genel sekreterliği'inin 112 hattından pasra, kremmidi, markopulos, katelios ve kato katelyos köyleri sakinlerine teyakkuzda olmaları, her an. Yetkililer, cumartesi günü yunanistan'ın üçüncü büyük şehri patras yakınlarında çıkan orman yangınında onlarca evin yıkıldığını ve beş kişinin solunum sorunlarıyla hastaneye kaldırıldığını. Yunanistan'da geçen hafta itibariyle 58 yangın çıkmış, i̇talya'da 299 yangın çıkmış, yunanistan'ın yüzölçümü türkiye'nin 6'da biri kadar. İtfaiye'den yapılan açıklamaya göre yangın köye yaklaşırken, mal ve can kaybına neden olmadan engellendi. Vatandaşı koruma bakanlığı'nın sivil koruma genel sekreterliği sitesinde (www.civilprotection.gr) yayınlanan rapora göre yangın riski çok yüksek 5 bölge şöyle sıralanıyor: Bakan chrysochoidis, yangınların birçoğunun büyümeden söndürüldüğü bilgisini paylaştı. #yunanistan 'da 58 farklı noktada orman yangını çıktı.

Yunanistan'daki yangın faciasının sebebi belli oldu.

Pendeli belediye başkanı stergiyu, yangının kopan elektrik kablolarından. Demiştim ya, sadece hava kuvvetlerinde 41 adet uçak var. 58 yangın işte türkiye'de 100 küsür. Yunanistan sivil koruma genel sekreterliği, 22 temmuz perşembe günü yangın çıkma riskinin çok yüksek olduğu bölgelerin haritasını yayınladı. Söndürme çalışmaları hızla devam ederken yetkililer hava koşullarının umut verici olduğunu açıkladı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölenlerin sayısı 83'ye yükseldi. Sivil koruma genel sekreterliği'nin bugün için artan oranda yangın riski gördüğü alanlardan biri de rodop i̇li. 58 noktada yangın çıktı, beş köy boşaltıldı.türkiye'nin ardından yunanistan'da da orman yangınları yaşanıyor. Türkiye'deki yangın felaketini yakından izleyen ülkelerin arasında bulunan yunanistan, türkiye'ye itfaiye uçağı göndermeye hazır olduklarını, ancak buna olumlu bir yanıt. Yunanistan sivil koruma genel sekreterliği'nin yayınladığı yangın riski haritasına göre 2 ağustos pazartesi günü için batı trakya genelinde yangın riski taşıyan alanlar bulunuyor. Yunanistan'ın başkenti atina'nın yaklaşık 25 kilometre kuzeydoğusunda bulunan penteli'de, ormanlık alanda yangın çıktı. Son yangın, başkent atina yakınlarındaki ormanda yaşandı. Yunanistan'da başkent atina'nın ve çevresinin 'çok yüksek yangın riski' altın odluğu duyruldu.

Türkiye'deki yangın felaketini yakından izleyen ülkelerin arasında bulunan yunanistan, türkiye'ye itfaiye uçağı göndermeye hazır olduklarını, ancak buna olumlu bir yanıt. Yunanistan'da çıkan orman yangınında çok sayıda ev ve manastır hasar gördü. Demiştim ya, sadece hava kuvvetlerinde 41 adet uçak var. Atina yakınlarındaki yangında çok sayıda ev hasar gördü, binlerce dönümlük arazi kül oldu. Öte yandan yunanistan'da da türkiye'de olduğu gibi elektrik kesintileri konusunda alarma geçildiği öğrenildi.

Yunanistan Daki Yanginin Ardindan Genelkurmay Ve Ilgili Kurumlara Mesaj Emri Cekildi Guncel Haberler
Yunanistan Daki Yanginin Ardindan Genelkurmay Ve Ilgili Kurumlara Mesaj Emri Cekildi Guncel Haberler from i2.milimaj.com
İtfaiye'den yapılan açıklamaya göre yangın köye yaklaşırken, mal ve can kaybına neden olmadan engellendi. Yunanistan sivil koruma genel sekreterliği, 22 temmuz perşembe günü yangın çıkma riskinin çok yüksek olduğu bölgelerin haritasını yayınladı. Yunanistan'da dün ve bugün onlarca yangın çıkmış, söndürme çalışmaları: 58 noktada yangın çıktı, beş köy boşaltıldıtürkiye'nin ardından yunanistan'da da orman yangınları yaşanıyo. Yunanistan'da son iki gün içerisinde 116 yangın meydana geldiği, bunların birçoğunun hala kontrol altına alınamadığı belirtiliyor. Yunanistan örneğini vermemin sebebi, elbette ekşi sözlüğün her köşesine çöreklenen, yönetiminin. Türkiye'deki yangın kabusu devam ederken yunanistan'ın türkiye'ye yardım için itfaiye uçağı göndermeye hazır olduğu ancak türkiye'den yanıt alamadığı iddiası yalanlandı. Yunanistan'ın sisam adası'nda geçtiğimiz günlerde yangın çıkmıştı.

#yunanistan 'da 58 farklı noktada orman yangını çıktı.

Yunanistan'da dört gün önce çıkan yangın söndürülemiyor. Bakan chrysochoidis, yangınların birçoğunun büyümeden söndürüldüğü bilgisini paylaştı. Söndürme çalışmaları hızla devam ederken yetkililer hava koşullarının umut verici olduğunu açıkladı. Orman yangının çıkış noktasının, atina. Türkiye'de son bir hafta içerisinde 112 noktada çıkan yangının 107'si söndürüldü, 5'i ise devam ediyor. Yunanistan'da başkent atina'nın ve çevresinin 'çok yüksek yangın riski' altın odluğu duyruldu. Yunanistan'da son 24 saatte sıcak hava dalgası ve kuvvetli rüzgarların da etkisiyle toplam 58 orman yangını çıktı. Yunanistan'da çıkan orman yangınında çok sayıda ev ve manastır hasar gördü. İtfaiye'den yapılan açıklamaya göre yangın köye yaklaşırken, mal ve can kaybına neden olmadan engellendi. Öte yandan yunanistan'da da türkiye'de olduğu gibi elektrik kesintileri konusunda alarma geçildiği öğrenildi. Yunanistan'da yangın alarmı güneydoğu avrupa'da sıcak hava dalgası etkisini sürdürürken, yunanistan'da 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu açıklandı. Yunani̇stan yaniyor yunanistan'da orman yangınları: Pendeli belediye başkanı stergiyu, yangının kopan elektrik kablolarından.